Skapte sykkelglede for barn på Økern Portal

Henriette Bakkeli Gözt (til venstre) og Froda Slåtsveen Bringsjord var dyktige instruktører på Økern Portal søndag . Her med en fornøyd Elsa.

Mange små barn hadde med sykler og koste seg da IF Frøy stilte med sykkelløype, service og premier under Østkanttorg på Økern Portal søndag.

Hoppene var ekstra populære hos ivrige og målbevisste sykkelrekrutter.

Østkanttor samler mange lokale krefter som har salgsboder inne i Økern Portal. I år hadde arrangørene inngått samarbeid med IF Frøy, som hadde sykkelaktivitet på utsiden.

Her var det enkle sykkelløyper for de minste, tekniske øvelser og ikke minst hopp. De siste var spesielt populære, og ga småfantene utfordringer som de løste. Det var mange smil og fornøyde fjes å se.

Klubbens samarbeidspartner Sørensen Sykler og Sørensen Sport stilte med egen mekaniker, som utførte enkelt vedlikehold. Det var et populært tilbud, som tidvis skapte kø. Bremser ble strammet, gir fikset og hjul fikk pumpet inn luft. Der mer vedlikehold er nødvendig fikk eierne et godt tilbud på service i en av Sørensen-butikkene.

Adrian Aaasgaard var en dyktig mekaniker, som sørget for at mange sykler kom i tipp topp stand før neste sesong.
Flasker fra Sparebank 1
var populære premier.

Med på opplegget var Frida Slåtsveen Bringsjord og Henriette Bakkeli Götz, som var ivrige instruktører og hjelpere.

Ivrig var også Thomas Götz, som både rigget og hjalp de små syklistene. Med på Økern var også daglig leder Jørn Michalsen.

Målet med aktiviteten var å skape sykkelglede for de små, og også vise hva IF Frøy har å tilby unge og eldre syklister. En brosjyre om klubbens virksomhet ble delt ut.

Vi samarbeidet med Sparebank 1 Østlandet, som stilte med flasker i premier. De som hoppet fikk også medaljer. Alt i alt en trivelig sykkeldag i et oktobervær som neste var uten regn.

En blid dugnadsgjeng på Økern Portal. Fra venstre Thomas Götz, Henriette Bakkeli Götz,
Frida Slåtsveen Bringsjord, Adrian Aaasgaard fra Sørensen og Jørn Michalsen.