2016 – Bli med på førstehjelpskurs

Nå kan du bli med på gratis førstehjelpskurs i regi av Røde Kors og Frøy. Kurset vil også være relatert mot skader som kan oppstå ved sykling.

Toppbilde: Røde Kors har det faglige ansvaret for IF Frøys førstehjelpskurs.
Foto © Røde Kors

Kurset avholdes mandag 29. februar fra klokken 18.00 til 22.00. Kurslokalet er hos Røde Kors i Hausmannsgate, med inngang fra Christian Kroghs gate 15.

Frøy er opptatt av at det skal være sikkert som mulig å sykle, at ulykker skal unngås og at vi vet hvordan vi skal forholde oss dersom uhell likevel skjer. Klubben har derfor satt i gang prosjektet “Sikker Frøy-syklist”, med Geir Tresselt som prosjektleder.

Samarbeid med Røde Kors

Røde Kors har det faglige ansvaret for kursene, som vil bestå av en generell del og en del som er relatert mot sykkelulykker.

– Førstehjelpskursene som er avholdt og det vi nå så skal arrangere, er en del av det prosjektet. Flere tiltak vil komme etter hvert. Jeg håper mange av våre medlemmer vi benytte seg av kurset. Spesielt kan det være nyttig for gruppeledere og trenere. Vi har plass til 15 deltakere på hver kurs, forteller Geir.

Gratis for deltakerne

Kurset er gratis for deltakerne, og for at alle interesserte skal få mulighet til å delta, trenger vi nå å få vite hvem og når. Skal vi arrangere kursene nå i sommer, eller vente til høsten/vinteren. Hvilke ukedag(er) er å foretrekke.

NB! Førstehjelp er ferskvare som må fornyes regelmessig.

Tilbakemelding skjer via lenken til høyre.

Relatert innhold