Gruppe3

Gruppe 3 er for tursyklister som trener i gjennomsnitt tre ganger i uka året rundt. Vi deltar også sammen på flere turritt i løpet av sesongen. Felles for gruppe 3 er at vi har godt humør og samme ambisjonsnivå når det gjelder hvor fort det skal sykles. Målet er ikke toppen av resultatlistene men at vi kommer flest mulig samlet til i mål i henhold til avtalte tidsmål.

Treningsprogrammer

Info rundt høsten 2017

Last ned Powerpoint

Presentasjon av gruppe 3

Last ned Powerpoint

Referat fra gruppemøte

Referat fra møtet 6. mars 2017

Du som vil sykle med gruppe 3

  • Er veteran med mange års erfaring og trives på dette nivået.
  • Har funnet ut at dette er det rette nivået for meg akkurat nå, men jeg ønsker å forsøke meg i gruppe 2 etter hvert som jeg har fått mer erfaring og kjørestyrke.
  • Har syklet med gruppe 4 en periode men ønsker å forsøke meg i gruppe 3 der det går litt fortere.


Vi kjører primært ritt hvor vi kjører sammen som et lag. For å oppnå tidsmålene fokuserer vi på å kjøre teknisk riktig både som enkeltryttere og som lag. Vi har som de andre gruppene fokus på å kjøre rulle som det heter på sykkelspråket. Om sommeren har vi fellestreninger på to ukedager der vi trener 2-3 timer, samt på søndagene, hvor vi kjører rolige langturer på opptil 10-12 mil med lavere intensitet enn treningene ellers i uka.

Gruppe 3 deltar i klubbens satsningsritt, der målet er å få flest mulig kommer samlet til mål i henhold til årets tidsmål. Er vi mange med et spenn i kapasitet, deler vi oss med 2 forskjellige tidsmål. Vi stopper og venter på hverandre ved uhell.

Snitthastigheten vår i ritt er ca. 34 km/t. I Enebakk rundt vil vi ha en sluttid mellom 2:10 og 2:20 avhengig av værforholdene. I Lillehammer-Oslo vil sluttiden være mellom 5:10 og 5:30.

Siste fra forumet:

Åpne forumet