IF Frøy

IFFrøy

IF Frøy ble stiftet 1.10.1928 og er blant landets største sykkelklubber. Vi har base i Oslo og lange tradisjoner innen sykkelsporten både for mosjonister og for aktive på høyeste nivå.

Klubben hadde pr. oktober 2009 mer enn 500 medlemmer i alle aldersgrupper, fra 10 år til over pensjonsalder. I 2009 løste 230 Frøy-ryttere såkalt aktiv lisens, dette plasserer oss på 5. plass i landsmålestokk.

Vi har aktiviteter både på landevei og i terrenget med organisert trening året rundt, inkludert trening på spinningsykler i vinterhalvåret.

Det er delt opp i to hovedgrupper - landeveisgruppen og terrenggruppen. Under disse finnes flere undergrupper, f.eks. ungdomsgruppen og elitegruppen.
Hver av gruppene har egen gruppeleder (Les mer om gruppene) som styrer den enkelte gruppes aktiviteter. Under  Trening vises oversikten over treningstider og oppmøtested.

Har du spørsmål vedrørende trening og aktiviteter kan den enkelte gruppeleder kontaktes - klikk deg inn på Kontaktpersoner

Vi vil spesielt nevne ungdomsgruppen som er svært aktiv. Denne gruppen har sine treninger på Skullerud. Her er det sykkelaktiviteter i trafikksikkre omgivelser med dyktige ledere og frivillige foreldre som gjør en stor innsats for de yngre.

Et medlemsskap i IF Frøy er rimelig. Priser medlemskap 2010:

  • Vanlig medlem (junior og senior) kr 750,- 
  • Ungdom (inntil 16 år i inneværende år) kr 400,- 
  • Barn 6 - 9 år kr. 150,- 
  • Familie kr 950,- 
  • Pris for støttemedlem kr 200,-

Dersom du ønsker å delta på vår innetrening på SATS Hellerud 2 ganger i uka i vintersesongen betaler du bare 575,- (375,- for ungdom) ekstra for denne tjenesten.

Ønsker du å melde deg inn i klubben, kan dette gjøres enkelt ved å klikke på Innmeldingsskjema.

Se også informasjon under " Lyst til å prøve?".

Med vennlig hilsen

Styret