Banesamling for frøyere på Sola-velodromen

BanesamlingforfrøyereSola-velodromen

IF Frøy inviterer til banesamling på den nye velodromen i Sola i oktober.

Sola_2

Leiesyklene står klare på rekke og rad i Sola Arena

Velodromen har akkurat åpnet, og i høst skal det arrangeres NM både for junior/elite, ungdom og Masters på velodromen. Og enda bedre: I løpet av neste høst vil velodromen i Asker stå klar. Det blir en helt ny verden for syklister i vår klubb.

Region Øst planlegger samling fra fredag 8. oktober til søndag 10. oktober. Opplegget der er ikke klart, men IF Frøy vil knytte oss til det opplegget. Vi planlegger også for å kunne dra alt fra onsdag 6. oktober for de som har mulighet. Dette er i skolenes høstferie.

Om det er ønske/behov kan vi også prøve å få samlinger senere. Samlingene vil være åpne for deltakere fra ca 12 år og helt til de eldste.

Under samlingene blir det teoretisk og praktisk trening, og mulighet fort å ta akkrediteringskort. Det siste er viktig for å kunne delta i ritt på velodromen.

Opplegget kommer vi tilbake til når vi hører fra regionen. Vi planlegger en lav egenandel. Inkludert i opplegget blir leie av banesykler.

I IF Frøys gruppe på Facebook legges det ut et spørreskjema der du uforpliktende kan melde interesse. Fint om alle som kan tenke seg dette gir beskjed der, så vet vi kan vi skal jobbe ut fra.

Sola_1

Sola Arena står klar ny og klar til å ta i mot syklister fra IF Frøy og andre klubber.