Terrengsenior

Seniorgruppa i IF Frøy – et tilbud for deg mellom 17 og 100 år, som ønsker å trene i terrenget og på terrengsykkel.

Gruppa består av menn og kvinner i alle aldre som sykler typiske turritt som Birkebeinerrittet, Raumerrittet, Grenserittet og liknende, men også mer tekniske ritt som Terrengsykkelrittet, United Bakeries Cup etc. Vi trener på teknisk kjøring i terrenget (stisykling), variert intervalltrening og langturer på grus. Gruppa har faste treningsdager på mandager og onsdager og møter normalt opp på parkeringsplassen ved Haraløkka så lenge sykkelsesongen varer (normalt april til september/oktober). Fellestreningene skal være et tilbud om to ukentlige kvalitetsøkter som kan inngå som en del av et treningsopplegg - eller i seg selv vil kunne være givende for de som nøyer seg med disse to.

Oppmøtetidspunkt hvis ikke annet er angitt mandager og onsdager på parkeringsplassen på Haraløkka kl. 18:00.

Gruppa passer for deg som har syklet en del alene, og som ønsker å bli med i et fellesskap. Målet vårt er ikke ”å vinne treninga”, men å skape et godt treningsmiljø som kan inspirere, øke kunnskapen om trening og forhåpentligvis gjøre en til en enda bedre syklist. Vi håper at vi sees på trening, så ta med sykkel, hjelm, ekstra slange og litt å drikke. Er du ikke medlem i Frøy er det anledning til å bli med på et par treninger for å se om dette passer for deg før du eventuelt melder deg inn.

Har du spørsmål utover dette, er du velkommen til å ta kontakt med Øyvin Wormnæs. Tlf: 917 96 233 eller på e-post: oew@outlook.com

Siste fra forumet:

Åpne forumet