Terrengsenior

Terreng-gruppa i IF Frøy – et tilbud for deg som ønsker å trene i terrenget og på terrengsykkel

Gruppa består av menn og kvinner i alle aldre som sykler typiske turritt som Birkebeinerrittet, Raumerrittet, Grenserittet og liknende, men også mer tekniske ritt som Terrengsykkelrittet, United Bakeries Cup etc. Vi starter i 2018 også opp med en mer dedikert Masters-gruppe som satser mer aktivt mot Master Cup da hhv både i maraton og rundbane.

Vi trener på teknisk kjøring i terrenget (stisykling), variert intervalltrening og langturer på grus. Gruppa har faste treningsdager på mandager og onsdager og møter normalt opp på parkeringsplassen ved Haraløkka så lenge sykkelsesongen varer (april til september/oktober).

Fellestreningene skal være et tilbud om to ukentlige kvalitetsøkter som kan inngå som en del av et treningsopplegg - eller i seg selv vil kunne være givende for de som nøyer seg med disse to.

Oppmøtetidspunkt hvis ikke annet er angitt mandager og onsdager på parkeringsplassen på Haraløkka kl. 18:00 (se ellers sesongplan til høyre).

Mandager fokuserer vi spesielt på tekniske økter i terrenget, mens onsdagene primært legges opp som hardøkter på hhv grus og/eller sti (har vi kapasitet, så kjører vi 2 alternativer disse dagene).

Gruppa passer for deg som har syklet en del alene, og som ønsker å bli med i et fellesskap. Målet vårt er å skape et godt treningsmiljø som kan inspirere, øke kunnskapen om trening og forhåpentligvis gjøre en til en enda bedre syklist.

Mastergruppa vil gjennom sesongen kjøre et opplegg med samlinger for å få gjennomkjøringer av viktige løypetraseer, kjøre spesifikk teknikktrening samt spisse formen inn mot viktige ritt og mesterskap. Alle samlinger annonseres på både froy.no og via facebook-gruppen ”Frøy terrengsykling”.

Vi håper at vi sees på trening, så ta med sykkel, hjelm, ekstra slange og litt å drikke. Er du ikke medlem i Frøy er det anledning til å bli med på et par treninger for å se om dette passer for deg før du eventuelt melder deg inn.

Siste fra forumet:

Åpne forumet