Lørdagens tempoløype ble syklet mange ganger i rundbanerittet under Norgescupen på Fiskum søndag. Menn senior syklet hele åtte runder, da tørre forhold ga raske rundetider. Det gjaldt derfor å holde styr på runderegnskapet!

Toppbilde: Masterklassen ut fra start under Norgescuprittet i Fiskum
Foto © Vidar Handal

Henrik_Farstadvoll_M11-12
Henrik Farstadvoll syklet meget godt i klassen menn 11-12 år under Norgescupåpningen og kom nesten på pallen.

Som lørdag var hovedvekten av Frøy sine deltagere i å finne i klassene M/K 10 til M/K 13-14.

Gode mastersryttere

Men Frøy hadde også deltagere i mastersklassene som kapret pallplasser. Nina Malme Gulbrandsen tok 2.plassen i K45-49 og Mette Vollset tok 3. plassen i K40-44. Thomas Færgestad tok en veldig sterk 3. plass i M45-49 i skarp konkurranse med 13 andre mastere. Kjetil Hansen tok 3. plassen i M Sport 17-39.

Snart pallen

Det var nesten pallen for mange av ungdomsrytterene i dag. Tatt i betraktning de store startfeltene i disse klassene, var dette vel så store prestasjoner som Masterrytterene sine pallplasser.

Martin Farstadvoll og Skage Norstein datt akkurat på utsiden av pallen med henholdsvis 4.plass og 5. plass i M10. Den sure 4. plassen ble også Martine Opsahl kjent med i K15-16.

Ellers var det mange hyggelige plasseringer i startfelt med opp til 46 deltagende i noen av klassene. Tøffe løyper gjorde at hele seks frøyere måtte nøye seg med ”DNF” i margen.

Neste stopp Vestlandet

Norgescup-sirkuset beveger seg nå vestover, og neste ritthelg er 24. og 25. mai  på Karmøy.

På grunn av  lang reisevei vil nok de aller fleste holde seg hjemme denne helgen, men noen fra Frøy tar turen og representerer klubben.

Ellers ser vi frem til UB-Cup åpningen vi i IF Frøy skal arrangere på Skullerud 7. mai.

Takk for en fin NorgesCup-helg!!

Martine_Opsahl_K14-15
Martine Opsahl ble nummer fire i klasse kvinner 14-15 år under rundbanerittet i Norgescupåpningen.