Klubbmesterskapene 2017

Klubbmesterskapene2017

I 2017 arrangerer vi Frøy 2+1-dagers.Tempo og fellesstart arrangeres først og så avslutter vi eventyret i skogen med terrengsykkelrittet 13. september.

Oppsett for Frøy 2+1-dagers i 2017

  • 05.09.2017: Tempo
  • 07.09.2017: Fellesstart
  • 13.09.2017: Terreng

RESULTATSERVICE

Alle resultater blir publisert på denne siden.

Påmeldingsfrist

ALL PÅMELDING ER STENGT

Terreng

Etter å ha sett an været lengst mulig, er det blitt bestemt at vi må kjøre en avkortet løype for de eldste. Stiene på Dalsåsen utgår for å spare underlaget, samt at en nedkjøring ville blitt i overkant for de fleste med det sleipe føret som er nå.

Klubbmesterskap skal for det meste være gøy, og vi har derfor kommet til at vi utelater Dalsåsen for å spare både ryttere og underlag.

I stedet blir det å kjøre flere runder i det vi tidligere har kalt ”mellomlang” løype, vist med blå pil på vedlagte skisse. Her vil du få en transportetappe på grus tilbake til runding/mål.

De yngste kjører kort løype i området nedenfor vannverket, tilsvarende som på Kalas Cup for noen år siden.

Antall runder i kort og mellomlang løype avtales før start avhengig av vær og føre.

For de som er avhengig av bil til rittet, vil det være fornuftig å parkere ved Skullerudstua og trille grusveien forbi Plantasjen og opp til Vannverket.

Løypekart 6 - 10 år

6-10 års

Løypekart lang + mellomlang

Lang løype med mellomlang

 

Fellesstart

Fast opplegg med start/mål ute ved Siggerud. Første start kl 18:00. Menn Senior, Junior, M15-16 kjører to runder og resten kjører en runde. Menn Senior kan også velge å kun kjøre en runde men vil da plasseringsmessig havne bak alle som kjører to runder. En runde er ca 38 km og to runder er ca 71 km. Yngste klasse som kan delta er 13-14 år. Ruta finner du på Strava.

Tempo

Fast opplegg med start ved Tusenfryd og målgang i Hvervenbukta. Første start kl 18:01 med 60 sekunder mellom hver startende. Tempoen er ca 10 km lang og flat. Ruta finner du på Strava. Yngste klasse som kan delta er 13-14 år

Husk å møte opp i god tid i Hvervenbukta, hente startnummer og sykle til start ved Tusenfryd.

--------

Premier til alle tom 12 år. Eldre utøvere får sin premiering på klubbkvelden. Yngste klasse er 6-7 år.

Siste fra forumet:

Åpne forumet