Lysttilåprøve?

Sykling er mye mer enn O2-opptak, terskelverdier og melkesyre
- også i en sykkelklubb!

Hvorfor skal du velge sykling?

For det første; sykling er gøy! I tillegg er sykling en unik treningsform fordi den gir deg stor effekt; både i form av kondisjon og styrke. Sykling aktiverer store muskelgrupper og hjelper deg derfor å forbedre utholdenhet og forbrenne fett. Dessuten er risikoen for belastningsskader liten; sykling er skånsomt for både ledd og skjelett. De fleste kan sykle selv om de pga skader må holde seg unna andre typer trening.

Hvorfor skal du melde deg inn i en sykkelklubb?

I en sykkelklubb inkluderes du i et miljø som er interessert i sykling på flere nivåer. Her får du tips og råd i treningen, treningskamerater, treningsopplegg og hjelp til å utvikle deg dit du ønsker uansett hvilke ambisjoner du måtte ha. Det er gøy å delta i sykkelritt sammen med folk du kjenner gjennom en sesong med felles trening.

Det er en myte at det kun er proffe syklister som er medlemmer i sykkelklubber - her er det rom for mange flere!

Hvorfor Frøy?

Frøy er stor nok til at det er plass til alle - fra mosjonister til aktive på høyeste nivå. Selv om vi er en av Norges største sykkelklubber, har vi klart å opprettholde et svært godt miljø; treningskamerater utvikler seg fort til gode venner i Frøy! Medlemskap er billig, og medlemsfordelene mange. Arrangert innetrening hele vintersesongen og spennende satsningsritt for alle nivåer kan nevnes spesielt. I tillegg er det noe helt spesielt å være med på Frøy's søndagsturer om sommeren. Rolig tempo, felles matpause, godt humør og fellesskap!

"Ingen har vunnet Tour de France med en trehjulssykkel,
men de fleste begynner med den."

Siste fra forumet:

Åpne forumet