Kjøpavklubbtøy

Norges stiligste sykkeltøy får du bare hos Frøy! Tøyet bestilles via nettbutikk hos Kalas og hentes på vårt lager på Helsfyr hos Sørensen Sykler

Bestilling av tøy gjøres i spesifikke tidsperioder. Datoene er som følger

10.jan-24.jan 2018
31.jan-14.feb 2018
28.feb-14.mars 2018

Hvis du trenger å prøve størrelser på trøye, bukse og jakke, har vi alle størrelsene i elite-snittet hengende på Frøy-lagret vårt hos Sørensen Sykler AS til testing.

Når nettbuttikken stenger tar det ca. 5-7 uker (jul/påske/pinse og fri/helligdager må legges til) før teamtøyet blir levert til Sørensen Sykler AS på Fyrstikktorget for utlevering. Åpningstider mandag-fredag kl 9-18, torsdag kl 9-19 og lørdag kl 10-15.

Da ligger det navnet poser i kurvene på gulvet i Frøy-lagret vårt. SS legger ut at tøyet er kommet med navn på de det gjelder for hver leveranse på IF Frøy sin facebookside: https://www.facebook.com/groups/iffroy/ (viktig å følge med der, siden alle ikke kan tagges og få direkte beskjed). Er det noe dere lurer på kontakt materialforvalter Chris Becker på mail: christin.becker@gmail.com

Når det gjelder ALLE REKLAMASJONER tar dere det direkte med Original AS, send mail til support@original.no og du får da tilsendt returlapp inkl. porto.

Logg inn via denne link: http://www.original.no/

Brukernavn: iffrøy

Enklere kan det ikke bli!

 

Siste fra forumet:

Åpne forumet