Solide Frøyresultater i sesongavslutningen

Ronde van Vestkant: Årets siste rankingritt landevei gikk av stabelen i Bærum i helgen. I både junior- og seniorklassen viste Frøy-ryttere seg fram. Sindre og Halvor kom på henholdsvis 2. og 3. plass sammenlagt, mens Sebastian tok en ny solid plassering i juniorklassen.

Toppbilde: Sammenlagt Menn Senior: Kristoffer Westgaard (Asker CK), Sindre Haugsvær (IF Frøy), Halvor Tandrevold (Frøy-Bianchi)
Foto © Steinar Haugsvær

Allerede lørdag tapetserte Frøy-ryttere pallen i seniorklassen: 2. plass til Sindre Bjerkestrand Haugsvær (IF Frøy) og 3. plass til Halvor Tandrevoll (Frøy Bianchi). På den 3 km lange bakketempoen var begge noen små sekunder bak vinner Kristoffer Westgård fra Asker CK.

På fellesstarten søndag var Sindre tidlig i brudd med bl.a. Morten Mørland fra Team Sparebanken Sør og Tormod Ulven fra Ringerike SK. De holdt imidlertid ikke unna for hovedfeltet. To runder før mål tok det som var igjen av feltet inn tremannbruddet. Spurten opp til mål ved Gommerud ble vunnet av Anders Kristoffersen fra Ringerike SK. Med 4. og 5. plass til Sindre og Halvor sikret de imidlertid to plasser på pallen for Frøy med god margin.

Sindre ser på stem
Sindre ser på stem!
Foto © Hans Petter Kiese

Junior Sebastian Kiese fortsetter å vise solide resultater i junior-klassen. Forrige helg tok han en 36. plass i sesongens siste NorgesCup i Sandnes. Denne helgen ble det 7. plass i rankingrittet i Bærum. Sebastian er for øvrig junior også neste sesong. Tobias Staurvik Lystad hadde også en fin dag på sykkelen i juniorfeltet.

Tobias ut fra start
Tobias Staurvik Lystad på vei ut fra startblokkene
Sebastian i farta
Sebastian Kiese klemmer til
Gutta er helt ferdige
To gode venner. Slitne

I M15-16 var selvfølgelig også Håkon Grude med. Han er fast med på mer eller mindre alle ritt. Har vært stabil i år.